Veelgestelde vragen

Algemeen

Hoe kan ik mij aanmelden als vrijwilliger of hoe kan ik mijn organisatie aanmelden?

Ga naar Inloggen of klik op "Inloggen" rechts bovenin het scherm. Vanuit dit scherm kan je of inloggen of onder in het scherm kiezen voor de optie Klik hier om u aan te melden . Vul je gegevens in op het formulier en klik op “Verstuur” of neem zelf contact op met Vacaturebank ONS welzijn.

Ik weet mijn wachtwoord niet meer, hoe kan ik een nieuw wachtwoord aanvragen?

Via het scherm waarmee je kunt Inloggen zie je naast de login button de optie Wachtwoord vergeten. Je komt nu op de pagina terecht waar je het wachtwoord kunt laten resetten (je nieuwe wachtwoord ontvang je per mail). Controleer voor de zekerheid ook je spambox. Let op: het e-mailadres dat je hier invult moet gelijk zijn aan de gebruikersnaam waar je mee inlogt.

Vacatures

Op welke manier kan ik een vacature vinden die bij mij past?

Door middel van de zoek filters links op de Vacature pagina kan je je zoekopdracht verfijnen. Ook kan je direct een bepaalde vacature opzoeken door de naam in te voeren in het zoekveld.

Hoe kan ik reageren op een vacature?

Wanneer je een vacature op het oog hebt kan je klik je op de knop "Reageer op deze vacature". Vul de gevraagde gegevens in en druk daarna op “Bevestigen”. Om te kunnen reageren op een vacature dien je ingelogd te zijn.

Kan ik zien op welke vacatures ik gereageerd heb?

Om dit te kunnen zien is het noodzakelijk dat je bent ingelogd. Indien dat zo is kan je na het aanklikken van het menu Start aan de rechterkant van het scherm Mijn Vacatures ”. Hier worden alle vacatures getoond waarop je je een reactie hebt geplaatst, daarbij zie je hier de status van je reactie terug.

Waarom staat de vacature waar ik net op gereageerd heb op status: Afwachtend?

De vacature staat op status: Afwachtend, omdat Vacaturebank ONS welzijn de inschrijving eerst goed moet keuren. De status verandert zodra deze opgepakt wordt door Vacaturebank ONS welzijn.

Ik wil zelf ook graag een vacature toevoegen!

Alleen organisaties met een account kunnen een vacature toevoegen.

Mijn reactie op een vacature ongedaan maken, kan dat?

Je reactie op een vacature ongedaan maken is online niet mogelijk. Hiervoor moet je contact opnemen met Vacaturebank ONS welzijn.

Overig

Wat kan ik doen als mijn vraag er niet tussen staat?

Heb je een andere vraag, of een opmerking over de website. Via het '?' rechts onderin het scherm kan je een contact formulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op.